Els Nostres Vins

 

 

MAS RODÓ Montonega

 

 

 

MAS RODÓ Montonega – « Un vi únic al món»

El nostre vi Montonega ha estat elaborat a partir de la varietat autòctona del Penedès Montonega, fenotip de la Parellada. Varietat de molt baixa producció i per aquest motiu d'escassa implantació històrica en la zona. La característica dels seus grans petits, el dota d'una estructura que unida a l'alçària de la finca, a 500 metres, i el seu 'terroir', permet extreure la màxima expressió aromàtiques i de sabor a aquest vi. Arrel d' aquestes condicions prèn un nivell d'agradable acidesa, que permet mantenir la seva qualitat de vi jove durant diversos anys més.
La seva personalitat i diferenciació, unides a l'exclusivitat per l'escassetat d'aquestes vinyes (fins i tot en el seu lloc d'origen, el Penedès) ens permeten assegurar que el nostre vi és "Únic al món", de qualitat i de producció molt limitada.

 

Fitxa Tècnica

Celler: Finca Mas Rodó

D.O.: Penedès

Tipus de Vi: Blanc jove

Varietats: Montonega

Procedència del raïm: Vinyes pròpies

Rendiment Ha.: 4.000 Kg

Clima: Mediterrani - Continental

Sòl: Arenós - Calcari

Verema: Principis d’octubre

Fermentació: En dipòsits d’inox

Ampolla: Bordelesa-Prestige negre 75cl. i filtració solar de 99,3%

Tap: Suro 44x24

Càpsula: Complex blanca 60x31

Caixa: Cartró de 6 ampolles    

Nota de Tast:

D’aspecte nítid i brillant, groc pàl·lid amb matisos verdosos. Aroma franc, intens i fresc amb notes a fruites blanques. Viu a la boca, fresc, equilibrat i fragant amb retronassal suau i delicat.

Maridatge:

Tot tipus de marisc i peix fresc, sushi i sashimi, arrossos, sopes, cremes i fumats, és també ideal per a cocktail, aperitiu i anar de tapes.

Temperatura de servei: 12ºC